Informatie Koningin Julianastraat Krimpen aan de Lek

Onderstaand nieuws mbt de Koningin Julianastraat is afkomstig van QuaWonen:

De huurprijzen zijn bekend en de verhuurtekeningen zijn gereed. We hebben alle informatie op de website gezet. Alleen het stukje over de woningtoewijzing passen we begin volgende week nog aan. We mogen namelijk bewoners die een sociale huurwoning achterlaten in Krimpen aan de Lek voorrang geven op de woningen en vervolgens bewoners die een sociale huurwoning achterlaten in de Krimpenerwaard. Wanneer dit op de website staat, informeren we alle geïnteresseerden over de website. We hebben de informatie al naar een paar bewoners van sloopprojecten gestuurd die aangegeven hebben dat ze interesse hebben in de woningen.

Hieronder vinden jullie de planning voor de woningtoewijzing van de overige woningen:

Week 23 (11 juni) vooraankondiging in Het Kontakt, wanneer de woningen geadverteerd gaan worden op de website van Wonen in de Krimpenerwaard.

Week 24 (18 juni) aankondiging in Het Kontakt, wanneer de woningen geadverteerd gaan worden op de website van Wonen in de Krimpenerwaard.

Week 25 vanaf 21 juni 12:00uur tot en met 30 juni 12:00uur advertentie online op www.wonenindekrimpenerwaard.nl

  • Inloopochtend op 25 juni 10.00 – 12.00 uur (locatie nog niet bekend) (QuaWonen gaan de woningzoekende helpen om te reageren op de juiste type woningen)
  • Inloopochtend op 27 juni 13.00 – 15.00 uur (locatie nog niet bekend) (QuaWonen gaan de woningzoekende helpen om te reageren op de juiste type woningen)

Hieronder de link van de projectwoning, dus als ze informatie willen hebben over de woningen kunnen ze hiernaar terugkijken.

Koningin Julianastraat | QuaWonen

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

Met vriendelijke groet,

Willemieke den Hartog
Bewonersbegeleider
088 – 7996636
Werkzaam op: maandag, dinsdag en donderdag