Nieuwbouw

‘De Waterpoort’ is onderdeel van de metamorfose van het dorpshart van Krimpen aan de Lek. QuaWonen heeft dit unieke, open woongebouw gebouwd met daarin levensloopgeschikte appartementen voor mensen mét en zonder zorgindicatie. Door de centrale ligging in het nieuwe dorpshart heeft u als huurder van één van de appartementen letterlijk ‘alles binnen handbereik’!

Op de eerste en tweede etage, boven het gezondheidscentrum en winkels, zijn 28 levensloopgeschikte appartementen gebouwd in de sociale huursector. De bovengelegen 3e etage biedt ruimte aan mensen met een verpleeghuisindicatie en wordt verhuurd door Zorgpartners Midden Holland. Oplevering van de woningen heeft plaatsgevonden in november 2013.

Klik hier voor de brochure voor meer informatie. Hierbij tekenen wij aan dat de huurprijzen inmiddels verouderd zijn. Voor de actuele huurprijzen kunt u contact opnemen met QuaWonen.

Hieronder kunt u de plattegronden van de verschillende bouwnummers zien. U kunt navigeren door de knoppen aan de zijkant.

[slideshow_deploy id=’380′]